JMS

© 2019 All images and videos copyright of Janne Hokkanen, the artist. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr

September 29, 2016

Please reload

Recent Posts

Näyttely Tieteen yö - tapahtumassa Tiedekeskus Heurekassa

January 24, 2018

1/5
Please reload

Featured Posts

Työskentelyä näyttelyä varten ja Taidekoulun 50 vuotisjuhlat

October 27, 2015


Kankaanpään taidekoulun opintojen alettua, alkoi myös työskentely yhteisnäyttelyä varten koulun galleriatilaan. Ylemmän AMK-tutkinnon opiskelijat siis järjestämme ja näyttelyn nimeksi muotoutui Yhteinen AikaMatka Kerrostumiin. Uudenlaisia opinnon kerrostumia on muodostunut tehdessä uutta veistosta. Ensimmäistä kertaa kineettistä veistosta tehdessä on haasteita kasaantunut useita ja olen siitä vain hyvilläni. Joka nurkan takana on vaihe ja kun vaiheita kerääntyy kasapäin, täytyy rauhoittua ja keskittyä missä työvaiheessa milloin minkäkin osan kiinnittää.

Olen ystäväni ja kollegani Juha Saarion neuvoilla ohjelmoinut Arduino ohjelmalla moottoria, joka liikuttaa konehahmoa. Sekä työstänyt muita materiaaleja, luetellakseni muutamia; lasia, muovia, kangasta, käämilankaa, led-valoa, sähköjohtoja ja tietenkin lusikoita.

 

 


Taidekoulun 50-vuotisjuhlat

11. syyskuuta vietettiin Taidekoululla juhlia ja tapasin useita koulun alumneja eri vuosikymmeniltä. Hassua oli huomata kuinka moneen alumniin oli tutustunut myös muissa yhteyksissä. Tässä kuvassa iso liuta kuvanveistäjiä, jotka siis kaikki valmistuneet Kankaanpään taidekoulusta ja useat opettaneetkin vuosien varrella.

Minua opettaneet; Timo Hannunen, Sakke Peltola, Ensiö Härkönen ja Talvikki Lehtinen

Please reload

Follow Us