JMS

© 2019 All images and videos copyright of Janne Hokkanen, the artist. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-flickr

September 29, 2016

Please reload

Recent Posts

Näyttely Tieteen yö - tapahtumassa Tiedekeskus Heurekassa

January 24, 2018

1/5
Please reload

Featured Posts

Uusia taideprojekteja ja näyttelyitä

March 6, 2016

 

Tervehdys!

 

Nyt on tapahtumassa hurjan hienoja asioita oman taiteen kanssa.

 

Jos hieman kertaisin alkuun mistä tämän vuoden isoin projektini sai kipinänsä. Viime vuoden toukukuussa olin pystyttämässä isoimpaa yksityisnäyttelyäni pystyyn Taidegalleria Ruplaan, Helsingissä. Ripustuksen ohessa hengähdin hetkeksi katsomaan katunäkymää ja hektistä ihmisten kulkua. Ensi idean iskettyä tajuntaan olen jalostunut sitä usean kuukauden ajan ja haluan kertoa yhteisötaideprojektilla nykyhetkistä.

 

Tämän vuoden puolella olen saanut yhteistyötahoiksi Tampereen kaupungin ja Tampereen taidemuseon. Muitakin yhteistyötahoja löytyy, mutta enpä vielä paljasta mistä on kyse. Teos paljastuu Tampereella kesäkuussa! Tarkkaile näitä sivuja ja taidemuseon tiedotusta, mikäli et liiku silloin Tampereella.

 

Toinen todella iso asia itselle oli saada näyttelyaika omasta mielestäni Pirkanmaan parhaasta taidegalleriasta Taidekeskus Mältinrannasta ensi vuoden tammikuulle, lahjakkaan taidemaalari Anna-Liisa Kankaanmäen kanssa! Ja vielä iso galleriatila (190m2) mahdollisuutena tarjota katsojille ajatuksia, keskustelun alkuja ja syvempiä pohdintoja elämästä, unohtamatta pikkuruisia huumorin kukintoja.

 

Työskentely on alkanut myös yhteisnäyttelyämme varten ja etsin malleja videoinstallaatiota varten. Mikäli haluat kuulla lisää ja on uskallusta olla mallina, niin ota yhteyttä! Noin 15 mallia (miestä, naista, nuorta, vanhempaa) tulisin kuvaamaan Tampereen Pyynikillä.

 

Loppuun vielä näyttelymuistutus, käyhän katsomassa yhteisnäyttelymme taidemaalari Viljami Heinosen kanssa ja herkuttelemassa lounaalla mielestäni Tampereen parhaassa lounasravintolassa 4Vuodenaikaa Pyynikillä! Näyttely on esillä ainakin huhtikuun loppuun asti, jolloin se myös täydentyy Taidesuunnistus 2016 ajaksi. Aukioloajat: ma-pe 11-15.30. Pyynikintie 25, 33200 Tampere.

 

Teostiedot:
"Bubble bobble"
2016, akryyli kankaalle, 55 x 55cm
(Esillä Pyynikillä)

 

Innostavaa kevään odotusta! Ja kiitokset saamastani kannustuksesta!

 

www.annaliisakankaanmaki.com
www.viljamiheinonen.com
www.4vuodenaikaapyynikki.fi

Please reload

Follow Us