top of page
Kylttitempaus Korkeasaaressa-näyttelyn teoksia, jotka löytyvät Korkeasaaren eläintarhan rantareitiltä kohti Kissalaaksoa.
 
Kylttitempaus Korkeasaaressa-näyttelyn teoksia löytyi  Mustikkamaalta kahdelta reitiltä ja Korkeasaaren sillalta.
Korkeasaari hankki näyttelystä yht. 20 teosta ja nämä ovat esillä vuoden 2022 loppuun saakka. Teokset löytyvät korkeasaaren sillalta lähtiessä kohti Kissalaaksoa.
 
Kylttitempaus Korkeasaaressa-näyttely kaikkine
teoksineen oli esillä:
9.6.-31.10.2018

Korkeasaareen sisäänpääsymaksut löytyvät osoitteesta: www.korkeasaari.fi

Kylttitempaus Korkeasaaressa -näyttelyssä yhdistyy montaa kesänäyttelyn hyvää piirrettä. Se on humoristinen ja isolta osaltaan kannustavan elämänmyönteinen. Näyttely sisältää paljon asiapitoista sisältöä ja tavoittelee erilaisten asioiden kyseenalaistamista. Useissa teoksissa yhteys ihmisten sosiaalisen median käyttötottumuksiin ja erilaisiin ilmiöihin.

 

Teosten sanoma on kahtiajakautunutta ja muuttuu katselusuunnasta riippuen. Ajallemme ominainen vastakkainasettelu, kuten positiivisuus – negatiivisuus, utopia – dystopia ja optimismi – pessimismi ovat teoksissa läsnä aina ilon ja huumorin kautta. Teoksien vastapuoleinen rinnastus tarjoaa myös mahdollisuuden ajatustyölle asioiden harmaista sävyistä.

Liikennemerkeistä koostuvan näyttelyn reitti kulkee Mustikkamaalta, Korkeasaarensillalle ja Korkeasaaren rantareitille. Teokset on kiinnitetty valopylväisiin ja opastetolppiin. Mukana on viime kesän tapaan myös muutama yllätys, kuten kyseisen kuvan "Pölyttäjät" -kukkainstallaatio. 

Kylttitempaus Korkeasaaressa on jatkoa kesinä 2016 ja 2017 toteutetuille #Kylttitempaus ja #Ilmoitustempaus -näyttelyille.

Näyttelyn yhteistyökumppaneita ovat Korkeasaaren eläintarha ja Helsingin kaupunki.

IMG_9063_01.jpg
"Pölyttäjät" -kukkainstallaatio, 2018. Toteutettu yhteistyössä Korkeasaaren eläintarhan puutarhureiden kanssa.
bottom of page